Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC ECAUCIUC SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Slobozia, Bd. Matei Basarab, Nr. 17, Bl. A2, parter, jud. Ialomita, cu numar de ordine in Registrul Comertului J21/217/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO31846205 trateaza cu responsabilitate protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal si aplica cu strictete legislatia in vigoare. Mai jos va prezentam politica noastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care va ofera posibilitatea de a va informa cu privire la protectia pe care v-o garantam si scopul colectarii datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Regulamentului EU 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC ECAUCIUC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1. Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal este compania SC ECAUCIUC SRL, adresa de corespondenta fiind office@ecauciuc.ro.

2. Incepand cu data de 25 mai 2018, puteti contacta Responsabilul cu protectia datelor cu caracter prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
– prin e-mail la adresa: office@ecauciuc.ro sau
– prin posta sau curier la adresa: Bd. Matei Basarab, Nr. 17, Bl. A2, parter, Slobozia, Ialomita

3. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site-ul nostru www.ecauciuc.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

4. Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, si detaliile privind comenzile transmise catre SC Ecauciuc SRL.

5. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate si prelucrate pentru o perioada necesara pentru a atinge scopul prelucrarii. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

6. Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a SC ECAUCIUC SRL si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC ECAUCIUC SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SC ECAUCIUC SRL, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC ECAUCIUC SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati. Astfel, SC ECAUCIUC SRL, poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Vom prelucra datele cu caracter personal intr-o maniera conforma cu Regulamentul EU 2016/679.

7. Cu exceptia cazului in care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligatii legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntara, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume si adresa) va va impiedica sa plasati o comanda.

8. SC ECAUCIUC SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.ecauciuc.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

9. De asemenea, SC ECAUCIUC SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:
– societatilor din cadrul aceluiasi grup de societati ca SC ECAUCIUC SRL;
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.
in cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

10. Lista tuturor drepturilor dumneavoastra odata cu adoptarea si implementarea GDPR:

- Dreptul la informare: puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;
- Dreptul la rectificare: puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
- Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"): puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
- Dreptul la restrictionarea prelucrarii: puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
- Dreptul de opozitie: va puteti opune in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
- Dreptul la portabilitatea datelor: puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
- Dreptul de a depune plangere: puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
- Dreptul de retragere a consimtamantului: in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
- Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare sau va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Regulamentul UE nr. 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la adresa de e-mail office@ecauciuc.ro.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe