Cum cumpar?


1. INTRODUCEREA PRODUSELOR IN COSUL DE CUMPARATURI
Pentru a efectua o comanda pe site, alegeti produsul dorit cu ajutorul filtrelor din meniul stanga, dupa care apasati pe butonul "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Pentru vizualizarea produselor alese, apasati butonul "Cos de cumparaturi", din partea de sus a site-ului. Pentru a trimite comanda, apasati "Plaseaza comanda" dupa ce ati introdus datele de facturare si de livrare, conform instructiunilor de mai jos.

2. INREGISTRAREA IN MAGAZIN SAU COMANDA FARA CONT
In cazul in care sunteti pentru prima data in magazin, aveti la dispozitie doua variante pentru a finaliza comanda.

Prima optiune este sa va autentificati cu e-mail si parola direct in pagina de comanda, in cazul in care aveti deja un cont, dupa care apasati butonul "Autentificare". In cazul in care nu aveti cont si doriti sa va creati unul, va trebui sa selectati optiunea "Inregistreaza-te" din bara gri din partea de sus a site-ului. Dupa introducerea datelor, apasati butonul "Continua" pentru a confirma inregistrarea contului. Prin crearea unui cont, veti putea cumpara mai rapid, veti fi la curent cu statusul unei/unor comenzi, si veti tine evidenta comenzilor precedente, precum si accesarea altor informatii.

A doua optiune va ofera posibilitatea de a comanda produsele dorite fara a va crea un cont, prin folosirea formularului "Comanda rapid fara cont", care va aparea dupa ce ati introdus un produs in cos. Aici veti completa doar informatiile strict necesare finalizarii comenzii.

Dupa completarea informatiilor, este necesar sa cititi si sa fiti de acord cu termenii si conditiile noastre, dupa care sa apasati butonul "Plaseaza comanda".

3. CONFIRMAREA COMENZII
Terminarea cumparaturilor se realizeaza dupa ce ati apasat pe butonul "Confirmare comanda". Pentru confirmarea executarii comenzii, veti primi in maxim 2 ore un e-mail, in care o sa fie specificata comanda dumneavoastra, adresa de livrare, datele de facturare, metoda de livrare. Ulterior, un agent de vanzari va lua legatura telefonic cu dumneavoastra.

4. SALVAREA DATELOR
Pentru ca datele dumneavoastra sa fie automat identificate la urmatoarea vizita in magazin, este necesar ca browserul pe care il folositi sa accepte cookie-uri.


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe