Campanie Goodyear - Dunlop

Stimati clienti,

Dorim sa va aducem la cunostinta ca in perioada 15 martie - 15 mai 2018, Goodyear Dunlop desfasoara o campanie pentru toti clientii care achizitioneaza 4 anvelope de vara Goodyear sau Dunlop pentru turisme sau 4x4.

PERIOADA
In perioada 15 martie - 15 mai 2018, toti clientii care achizitioneaza 4 anvelope de vara Goodyear sau Dunlop pentru turisme sau 4x4, se pot inscrie in campanie pe paginile promotiei pentru a castiga pana la 300 de lei.

Inregistrarea utilizatorilor in promotie pe website-urile promotiei se poate face pana la 30 mai 2018.

DREPTUL SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
Campania este deschisa tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice.
Persoanele juridice pot participa la campanie in limita unui set de 4 anvelope.

MECANISM CAMPANIE
Dupa achizitia a 4 anvelope participante in campanie, clientul sa urmeze pasii de mai jos:

-PASUL 1: Sa se inscrie in promotie pe pagina http://promotie.goodyear.ro/ sau http://promotie.dunlop.ro prin completarea formularului si incarcarea facturii (scanata sau foto)

Pentru validarea inregistrarii, este necesar ca pe factura sa ramana vizibile: numarul de anvelope achizitionate, marca si dimensiunea, numarul si data facturii precum si numele cumparatorului.

-PASUL 2: Sa astepte primirea voucherelor cadou prin curier in termen de maxim 30 zile de la data finalizarii campaniei.

PREMII CAMPANIE
Premiile oferite in campanie sunt vouchere cadou cu valoare fixa dupa cum urmeaza:
● La achizitia a 4 anvelope de vara Goodyear sau Dunlop mai mici sau egale cu 16”, clientul castiga un voucher cadou in valoare de 50 ron.
● La achizitia a 4 anvelope de vara Goodyear sau Dunlop mai mari sau egale cu 17”, clientul castiga un voucher cadou in valoare de 300 ron.

Va rugam sa consultati regulamentul campaniei si lista produselor participante pe promotie.goodyear.ro sau promotie.dunlop.ro.