CrossContact ATR - ideal pentru condus pe sosea, dar si pe teren accidentat

CrossContact ATR - ideal pentru condus pe sosea, dar si pe teren accidentat

Portofoliul de anvelope pentru SUV-uri de la Continental a fost rotunjit de noul CrossContact ATR. La proiectarea acestei anvelope, dezvoltatorii Continental au optat pentru un amestec de proprietati care ofera un condus in siguranta. Compusul de siliciu avansat, de exemplu, ofera o buna aderenta chiar si in teren umed, iar santurile inclinate din blocurile de rulare asigura o dispersare rapida a apei pe carosabil umed. Ca rezultat, chiar si pe suprafete ude si alunecoase, noua anvelopa SUV ofera o buna aderenta si o siguranta la franare.

O "bariera" de zgomot - sub forma de bare mici intre blocurile din umarul anvelopei - aceasta reduce zgomotul la rulare, ceea ce duce la o calatorie mai silentioasa. Pentru o buna aderenta off-road, dezvoltatorii de anvelope de la Continental au echipat CrossContact ATR cu "dinti de prindere" speciali intre caneluri, precum si un design deschis al benzii de rulare, cu un numar mare de caneluri. Acest model ofera tractiune suplimentara si o aderenta sigura pe suprafete accidentate.

Atunci cand calatoriti pe suprafete neregulate, pietruite, blocurile mari de rulare si compozitul de cauciuc robust ofera rezistenta puternica la taieturi si fisuri, iar pietrele sunt rapid eliminate din caneluri. Ca rezultat, noul CrossContact ATR ofera un kilometraj ridicat chiar si atunci cand este folosit in mod regulat off-road. Proiectarea peretelui lateral si a umarului noii anvelope prezinta extensii dure ale benzii de rulare trasate adanc in peretele lateral, pentru a proteja impotriva deteriorarii laterale. Exista, de asemenea, o nervura de protectie a jantei pentru a proteja atat janta, cat si pneul in cazul contactului cu bordura sau cu obstacole in teren dificil.

Aceasta anvelopa speciala pentru condusul pe sosea si pe teren accidentat este disponibila initial in 21 de dimensiuni pentru jante de la 15" la 20" si in latimi de la 205 la 275 mm, cu rapoarte de inaltime cuprinse intre 40 si 80%. Este programta o largire a gamei de dimensiuni la inceputul anului viitor. CrossContact ATR este aprobat pentru viteze de pana la 240km/h si este potrivit pentru o gama larga de SUV-uri si modele 4x4.

Cu un raport on/off road de 70/30, noul CrossContact ATR este pozitionat intre anvelopele clasice off-road, precum ContiCrossContact AT (50/50) si alte pneuri orientate mai mult catre on-road, precum ContiCrossContact LX2 (80/20) si PremiumContact 6 (100/0), rotunjind cu atentie portofoliul larg al Continental pentru segmentul SUV si 4x4.


sursa: continental-tires.com

0 comentarii pentru "CrossContact ATR - ideal pentru condus pe sosea, dar si pe teren accidentat"

Scrie un comentariu

Nume:
 
Comentariu:
Note: HTML is not translated!
Captcha
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe