Anvelopele FALKEN AZENIS FK510 SUV sunt aprobate pentru a echipa Porsche Macan

Anvelopele FALKEN AZENIS FK510 SUV sunt aprobate pentru a echipa Porsche Macan

Falken furnizeaza pentru actuala generatie Porsche Macan anvelope care au fost aprobate de producator pentru echiparea din fabrica.

Modelul AZENIS FK510, care este varful de gama si s-a bucurat de un real succes, este disponibil si in versiunea pentru SUV inca din 2017. Cu un design inovator al carcasei, anvelopele AZENIS FK510 SUV asigura un comportament directional precis si mult rafinament in condus. Acestea sunt evidente in nivelul mare de confort in deplasare si caracteristicile dinamice bine echilibrate. Porsche Macan este un automobil creat pentru soferii sportivi care vor beneficia din plin de abilitatile acestor anvelope. Tehnoogia ACP (Adaptive Constant Pressure) utilizata in cazul benzii de rulare imbunatateste performantele la franare, stabilitatea directionala si caracteristicile dinamice. Iar la toate acestea se adauga caracteristicile excelente de franare pe suprafete ude, precum si durata mare de utilizare a anvelopelor AZENIS FK510 SUV. Prin utilizarea tehnologiei de design 4D NANO, inginerii Falken au reusit sa creeze o compozitie inovatoare pentru seria FK510 care, in afara de gradul mare de aderenta ofera si o rezistenta mai buna la uzura.

“Prin introducerea acestor anvelope, am continuat sa implementam strategia noastra de a oferi in mod constant o gama extinsa de anvelope in segmentele profitabile si in plina crestere ale pietei,” explica Christian Stolting, key account manager OE la Falken Tyre Europe GmbH. “Faptul ca am obtinut aprobarea pentru montarea anvelopelor pe Porsche Macan nu face decat sa confirme aceasta strategie, dar spune foarte multe si despre calitatea anvelopelor noastre. Sa furnizam companiei Porsche anvelopele noastre reprezinta un mic premiu pentru compania noastra!”

Alte articole

Continental ContiSportContact5
Placerea de a conduce si aderenta excelenta.   Noua ContiSportContact ™ 5 - Contr..
Tehnologia Seal Inside de la Pirelli
Pirelli introduce pe piata noua tehnologie "Seal Inside", un nou concept ce permite conducerea au..
Goodyear UltraGrip Performance+ pe primul loc in testul anvelopelor de iarna Auto Bild sportscars

Goodyear UltraGrip Performance+ castiga primul loc in testul pentru anvelope de iarna al Auto Bild sportscars

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe