Noul PremiumContact 6 - siguranta fara compromis

Noul PremiumContact 6 - siguranta fara compromis

Prin noua PremiumContact 6, compania Continental a reusit crearea unei anvelope de vara ce imbina cu succes caracteristicile unui pneu confortabil cu cele ale unuia sportiv.

Acest lucru a insemnat venirea cu solutii noi pentru siguranta maxima, confort ridicat la rulare si un design al benzii de rulare pentru o manevrabilitate superioara. "Cerinta principala a noului PremiumContact 6 este de a oferi siguranta fara compromisuri" spune Prof. Dr. Burkhard Wies, Head of Tyre Line Development EMEA/Americas OE and Replacement in cadrul Continental. "Dezvoltarea unui pneu atat de echilibrat incat sa poata indeplini aceasta cerinta exigenta si, in acelasi timp, sa ofere maximum de confort si manevrabilitate precisa, dinamica, precum si kilometraj ridicat si rezistenta redusa la rulare, a fost atat o provocare majora, cat si un factor de motivare urias."

La fel ca predecesorii sai, ContiSportContact 5 si ContiPremiumContact 5, noul PremiumContact 6 ofera performante de franare de inalta clasa, in special pe drumuri ude. Expertii de la Continental Hanovra au venit cu solutii care sa permita un progres substantial in diferiti parametri ai pneurilor, fara a fi nevoie sa se epuizeze resursele de siguranta ale anvelopei. Inovatiile includ un nou compus sintetic de siliciu amorf pentru distante scurte de franare pe carosabil umed, in toate segmenele de vehicule. In ceea ce priveste eticheta UE pentru anvelope, noul PremiumContact 6 atinge varful "A" pentru aderenta pe carosabil umed.

Chimistii si inginerii de la Continental au gasit noi solutii pentru imbunatatiri in materie de rezistenta la uzura, un nivel redus de frecare si confort. Solutia a fost combinarea unui compus polimeric rezistent la abraziune cu un model al benzii de rulare suplu. Ca urmare, noul PremiumContact 6 prezinta o imbunatatire de 15 procente in kilometraj, comparativ cu predecesorul sau, si, in acelasi timp, zgomotul interior si exterior scazand cu pana la 10%.

Pe langa cerintele ridicate in ceea ce priveste siguranta si confortul, un alt obiectiv cheie de dezvoltare a fost oferirea de caracteristici sportive pe toate modelele auto. In acest scop, dezvoltatorii de pneuri au adoptat designul "umerilor" de la ultra-performanta anvelopa SportContact 6 si l-au combinat cu o geometrie asimetrica a profilului. Acest design avansat utilizeaza blocuri lungi ce se sustin intre ele, oferind aderenta suplimentara. Structura complexa rezultata este capabila sa transfere eficient forte foarte mari, cum ari cele din virajele stranse. Structura asimetrica a profilului asigura un nivel inalt de performanta in transferul fortelor de ghidare laterala, acest lucru inzestrand PremiumContact 6 cu proprietati de manevrabilitate care sunt cu 3% mai bune decat cele ale modelului ContiSportContact 5.

Prin noul PremiumContact 6, Continental a dezvoltat o anvelopa care surclaseaza clar predecesorul sau in ceea ce priveste siguranta, confortul si manevrabilitatea, precum si parametrii relevanti pentru mediu.

Noul PremiumContact 6 va fi disponibil la inceputul anului 2017 intr-o gama larga de dimensiuni. Acesta va inlocui treptat predecesorii sai de succes, ContiPremiumContact 5 si ContiSportContact 5, ambele inregistrand vanzari de top.

Producatorul german de anvelope a reusit prin noul PremiumContact 6 indeplinirea cerintelor in continua crestere in ceea ce priveste calitatea la rulare, raspunsul precis al directiei, siguranta si protejarea mediului intr-un singur produs. In acest scop, inginerii de dezvoltare a anvelopelor au venit cu compusi noi, un model inovator al benzii de rulare, imprumutat de la modelul SportContact 6 si o geometrie supla, care ofera o calitate ridicata la rulare. Rezultatul este un produs care ofera imbunatatiri de pana la 15% in manevrabilitate, rezistenta la rulare, kilometraj si confort la rulare, comparativ cu predecesorul sau.

sursa: continental-tyres.co.uk/car/media-services/newsroom/premiumcontact-6

0 comentarii pentru "Noul PremiumContact 6 - siguranta fara compromis"

Scrie un comentariu

Nume:
 
Comentariu:
Note: HTML is not translated!
Captcha
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe