Bridgestone obtine premiul Volkswagen Group

Bridgestone obtine premiul Volkswagen Group

De la stanga la dreapta: Dr. Francisco Javier Garcia Sanz, membru al Comitetului de Conducere, responsabil cu achizitiile, Franco Annunziato, CEO si Presedinte al Bridgestone Europe, Prof. Dr. Martin Winterkorn, Chairman al Volkswagen Aktiengesellschaft.

Bridgestone Corporation a primit in 2015 premiul VW Group in semn de recunoastere a realizarilor sale ca unul dintre cei mai buni furnizori ai Volkswagen Group. VW ofera acest premiu unui numar restrans de furnizori internationali, ce se remarca prin capacitatile lor speciale de inovare si increderea la nivel inalt de care dau dovada.

Premiul a fost acceptat de Franco Annunziato: „Ne face o deosebita placere si suntem mandri sa primim acest premiu oferit de Volkswagen Group. Aceasta distinctie reprezinta rezultatul unei munci in echipa deosebite si a unor eforturi investite la nivelul tuturor diviziilor si unitatilor de afaceri din cadrul Bridgestone”.

Printr-un comentariu la finalul ceremoniei despre motivele pentru care Bridgestone a fost selectata pentru acest premiu, Franco Annunziato a adaugat: „Sunt de parere ca exista doi factori cheie care ne-au asigurat succesul.In primul rand este o confirmare a strategiei Bridgestone de reorganizare a operatiunilor globale, astfel incat sa fie pe masura asteptarilor Grupului Volkswagen de la un furnizor global. In al doilea rand, este vorba despre angajamentul pe care ni l-am asumat, de a dezvolta tehnologii avansate pentru a ajuta Grupul Volkswagen in atingerea obiectivelor lor de reducere a consumului de combustibil si a emisiilor de dioxid de carbon.

sursa: bridgestone.eu/corporate/press-releases/2015/08/bridgestone-wins-volkswagen-group-award/

0 comentarii pentru "Bridgestone obtine premiul Volkswagen Group"

Scrie un comentariu

Nume:
 
Comentariu:
Note: HTML is not translated!
Captcha
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe