Nokian Weatherproof:siguranta si confort pe tot parcursul anului

Nokian Weatherproof:siguranta si confort pe tot parcursul anului

Nokian Weatherproof - siguranta si confort pe tot parcursul anului

Nokian Weatherproof este o anvelopa de inalta performanta ce va pune capat inlocuirii anvelopelor in fiecare primavara si toamna. Aceasta anvelopa de top combina siguranta pe timp de iarna cu o precizie a condusului si o manevrabilitate ferma, specifica anvelopelor de vara Nokian. Inovatiile de top de la cel mai nordic producator de anvelope din lume ofera siguranta ca gama Nokian Weatherproof va furniza calatorii sigure si confortabile in toate anotimpurile.

Multitalentata familie Nokian Weatherproof este destinata conducatorilor auto care au nevoie de siguranta pe zapada si noroi, dar care doresc, de asemenea, sa conduca in mod eficient si fara efort pe timp de vara. Nokian Weatherproof ofera performante durabile pentru drumurile din Europa Centrala, fiind disponibile in dimensiuni specifice sedanurilor moderne, SUV-urilor si monovolumelor. Toate dimensiunile au simbolul "fulg de zapada", ce indica faptul ca au fost aprobate oficial pentru utilizarea pe timp de iarna.

Stabilitate, aderenta si durabilitate, indiferent de temperatura

Testele au aratat ca Nokian Weatherproof ruleaza usor si precis chiar si pe asfalt incins. Umerii laterali rigizi ofera stabilitate chiar si la viteze mari si asigura, la randul lor, ca noul produs se va opri usor si rapid chiar si pe drumuri imbibate de ploaie.

Cea mai mare provocare in ceea ce priveste dezvoltarea materialului a fost reprezentata de variatiile extreme de temperatura, de la zeci de grade sub zero, pana la valuri dogoritoare de caldura. Compusul benzii de rulare a anvelopelor Nokian Weatherproof este adaptat pentru conditii diferite. Acesta functioneaza excelent pe o gama variata de temperaturi si poate rezista la uzura chiar si pe timpul verilor fierbinti. Aderenta pe timp de iarna este excelenta la temperaturi aproape de inghet sau chiar si sub acestea. Compusul de siliciu de noua generatie ofera, de asemenea, o aderenta buna pe carosabil umed si rezistenta redusa la rulare, ceea ce reduce consumul de combustibil.


sursa: nokiantyres.com/company/news-article/nokian-weatherproof-all-weather-tyres-safe-year-round-driving-comfort/

0 comentarii pentru "Nokian Weatherproof:siguranta si confort pe tot parcursul anului"

Scrie un comentariu

Nume:
 
Comentariu:
Note: HTML is not translated!
Captcha
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe